Wat zeggen anderen over YouniQ

Roos: Na te lang en te vaak over mijn grenzen gegaan te zijn en de signalen  daarvan ontweken te hebben, kreeg ik lichamelijke klachten. Wel dingen willen, geen energie hebben, het gevoel niets te kunnen of niets waard te zijn, niet voldoende kunnen ontspannen, onzeker zijn, dat waren de klachten waarmee ik bij Leonie terechtkwam. Door haar Wielwerkmethode ga je aan de slag en wordt je op een heel prettige en organische manier door Leonie begeleidt. Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat is mijn passie, waar haal ik mijn energie uit, wat heb ik al bereikt, wat kan ik loslaten, wat kan ik doen om me te ontspannen, al deze vragen komen aan bod in de sessies bij Leonie. Leonie is een kundige en warme persoonlijkheid, ze geeft je dat vertrouwen om eerlijk, maar ook met zachtheid naar jezelf te leren kijken.  Ik ben dankbaar voor wat Leonie voor mij heeft kunnen betekenen en raadt haar dan ook van harte aan.

Melanie: Soms voel je meteen dat je goed zit en dat je op de juiste plek bent. Dat gevoel had ik precies bij Leonie. Haar praktijkruimte alleen al voelt heel prettig en fijn. Leonie is een vakvrouw en weet precies wat ze doet. Door haar ijzersterke intuitie en haar liefdevolle manier van werken kijkt ze op een diepere laag met je mee naar wat er nog geheeld mag worden. Ze heeft mij laten thuis komen in mijzelf. Iets mooiers had iemand mij niet kunnen geven. Hier ben ik Leonie dan ook ontzettend dankaar voor. Praktijk YouiQ laat jou je zeker uniek voelen en wie wil dat nou niet?

 

Yvonne: Ik heb een aantal sessies mogen volgen bij Praktijk YouniQ. Leonie is een hele bijzondere persoonlijkheid. Ze biedt een veilige en liefdevolle omgeving waarin alles gezegd mag en kan worden. Na elke sessie voel ik steeds intenser, raakt er steeds meer uit mijn hoofd, stroomt de energie weer door mijn lichaam en voel ik mij energetisch minder verbonden met de personen of elementen in mijn leven waar ik moeite mee heb. Door de sessies bij Leonie sta ik weer in mij eigen kracht! Ik ben haar enorm dankbaar voor de persoonlijke groei die ik hierdoor ervaar!