Praktijk YouniQ is een feit

Praktijk YouniQ in de praktijk

Wauw, het is zover! Praktijk YouniQ is een feit. Een onomkeerbaar, voldongen feit!! Wie mij een beetje kent weet dat ik een weg heb bewandeld van diepgaande onzekerheden en wegwuivende ideeën. Maar wie mij ook een beetje kent weet dat ik mijn hart volg. Dat ik doe wat er op mijn pad komt en dat ik mijzelf altijd in situaties breng waarin ik angsten en onzekerheden in de ogen kijk. Het aangaan van processen, doorleven en met een nuchtere blik kunnen relativeren maakt dat het pad steeds duidelijker word. Trots, dat is het woord dat nu in mij opkomt. Trots op het feit dat Praktijk YouniQ bestaat!

Een eigen praktijk waarin mensen weer terug kunnen komen bij zichzelf. Een zuivere verbinding op welk gebied dan ook. Jezelf zijn met al je mooie kwaliteiten en schaduwkanten. Jij bent één, jij bent uniek! En door dit steeds meer te voelen en te erkennen dat ik dit zo belangrijk vind in het leven is Praktijk YouniQ geboren.

De start is gemaakt, de kop is eraf! De eerste klanten zijn gekomen en gegaan. Mooie processen heb ik al gezien.

Heb jij het gevoel dat je vastloopt in jouw processen. Dat je burn out- of depressieve klachten ervaart. Weet je niet waar je moet starten of welke kant je in het leven wilt opgaan. Misschien ben je steeds je grenzen aan het verleggen? Of voel je je eenzaam en afgesloten van je emoties en gevoelens. Als je er zelf niet uitkomt, dan is hulp zoeken juist een verrijking voor jouw proces. Als therapeut sluit ik aan bij jou, bij wie jij bent. Ik kijk niet alleen naar de klacht, maar zal zoeken naar de onderliggende oorzaken. Durf jij in de spiegel van jouw unieke leven te kijken?

Neem dan zeker contact met me op!