Hoe werkt YouniQ?

De eerste sessie is een intake. Tijdens de intake worden er allerlei vragen gesteld om helderheid te krijgen in hetgeen waar jij op dit moment vastloopt in jouw leven. Er zullen praktische en verdiepende vragen gesteld worden. Meestal hebben we de volledige tijd nodig om het verhaal helder te krijgen en wordt er een vervolg afspraak gemaakt. Voor de vervolg sessie(s) zorgt praktijk YouniQ voor de voorbereiding van de sessie, zal tijdens de sessie belangrijke zaken noteren en zorgen voor de juiste methoden/technieken die hel(p)end zijn voor jouw proces. Een belangrijk onderdeel van de therapie zijn de opdrachten die je meekrijgt om thuis uit te voeren. Er wordt energetisch veel in werking gezet tijdens de therapie en om dit proces te blijven voeden en voelen is zelf regie nemen steeds een stap dichterbij het omzetten van het onbewuste in bewustwording.  

Er is een heldere structuur. Iedere sessie begint met de opdracht die je thuis hebt gemaakt. Een gesprek hoe jouw proces verloopt en een methode/techniek die passend is bij het vraagstuk waar jij op dat moment in vastloopt. Na de sessie krijg je weer een opdracht mee voor thuis. Het hoofd zal steeds met het hart verenigd worden. 

Meestal zal een sessie om de week plaatsvinden, zodat je de tijd krijgt om de veranderingen in jouw proces op een rustige manier te kunnen verwerken. Soms wordt er anders beslist, bijvoorbeeld dat er in eerste instantie iedere week een sessie plaatsvindt of juist eens in de maand. Dit gaat in overleg. 

Tijdens het proces is er tussentijds de mogelijkheid om te mailen, te bellen of via whats app berichten te sturen. Dit is mogelijk als je merkt dat je vastloopt in jouw proces. Mocht dit tussentijds vaak voorkomen, dan kan er in overleg gekozen worden om extra sessies in te plannen. 

In gezamenlijkheid wordt besproken wanneer een laatste sessie zal zijn.  

Bovenstaande geeft een beeld van de manier van werken die Praktijk YouniQ biedt. Het geeft het karakter en structuur van de therapie weer. Essentieel daarbij is dat ik, Leonie, mijn hart volg en mijn intuïtie/gevoel sterk inzet om het beste in jou naar boven te halen. Jij bezit alles, alleen soms zie of weet je het zelf niet meer. 

Je bent meer dan welkom in mijn praktijk!