Missie

Ieder mens heeft het recht om te mogen groeien, te ontwikkelen en te mogen zijn hier op aarde. Ieder mens, en dan bedoel ik oprecht ieder mens! Mijn missie is om vanuit mijn rust mensen te begeleiden op hun pad naar datgene dat mag worden geheeld en waar bewustwording op mag komen. Te laten groeien en ervaren dat je bijvoorbeeld niet zomaar hoeft te accepteren dat je negatieve gevoelens of oordelen over jezelf hebt. Ik hoor vaak van mensen dat ze zichzelf te min vinden, het niet waard vinden, zichzelf klein maken, etc. Het is niet nodig. Ik geloof in de unieke mogelijkheden van ieder mens! Ik geloof in jou!

Visie

Velen van ons hebben het nodig om stukken van binnenuit te helen. Terug naar de oorsprong waar rode draden of pijnlijke herinneringen in je leven vandaan komen.
Tot de kern voelen en aangaan maakt dat acceptatie mogelijk is. Vanuit een rust creëer ik samen met jou mogelijkheden voor jouw groei. Een proces waar je instapt en door middel van verschillende technieken leert om terug te komen bij jezelf. Zo gebruik ik onder andere visualisatie technieken en opstellingen  tijdens de sessies. Ik vertrouw op mijn intuïtie en maak daar sterk gebruik van. Hierdoor kan ik makkelijk invoelen waar problemen zich bevinden in jouw situatie. Dit alles zorgt ervoor dat je de verbinding in jezelf weer mag en kan gaan ervaren.