NVerzending & Retourneren

 

Prijzen

De genoemde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro’s (€), inclusief 21% BTW. De verzendkosten voor de producten zijn exclusief, tenzij anders is genoemd.

Levertijd

Wij streven er naar om de producten binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Mocht dit niet lukken dan zal Praktijk YouniQ hierover contact met u opnemen. Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan contact op via info@praktijkyouniq.nl

Betaling

Betaling gaat via iDeal, middels factuur of in contanten. 

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten voor pakketverzending binnen Nederland bedragen € 6,95. Mocht het voorkomen dat er bijvoorbeeld meerdere herinneringsboxen (ik denk aan jou spel) besteld worden, dan kan er extra verzendkosten in rekening gebracht wordt. Door de grote van de boxen kan het zijn dat de verzending bijvoorbeeld in meerdere dozen zal zijn. Hiervoor zal praktijk YouniQ altijd contact opnemen met u.

Producten die door de brievenbus passen komen uit op € 3,95 en zullen via PostNL verzonden worden. Pakketten worden via DHL, GLS en PostNL Track & Trace verzonden.

Praktijk YouniQ is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten tenzij de Track & Trace geen bezorgstatus aangeeft. In dat geval graag binnen 48 uur contact opnemen met praktijk YouniQ via info@praktijkyouniq.nl, via het contact formulier, whats app of bellen.

U kunt uw bestelling ook gratis ophalen bij praktijk YouniQ. Dit kunt u aangeven bij de bestelling en zal op afspraak gaan. De afspraak zal middels mail/telefoon tot stand komen.

Verzendkosten België

De verzendkosten voor verzending naar België bedragen € 9,75. Alle pakketjes worden standaard verzonden door DHL Track & Trace. Verzendkosten worden niet automatisch berekend door de website.

Praktijk YouniQ controleert alle producten voordat ze verstuurd worden. Toch kan het wel eens voorkomen dat er wat mis gaat? Heb je een gebrek ontdekt? Neem dan binnen 48 uur na ontvangst van je bestelling contact met mij op middels het contactformulier, email of telefoonnummer.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@praktijkyouniq.nl of via het contactformulier op de website www.praktijkyouniq.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen en ongebruikt is.

Identiteit ondernemer

Praktijk YouniQ

Wagenmakersstraat 2

5331 VP Kerkdriel

06-18758476

Kvk nummer: 77176197

Btw nummer: NL003162054B29